Tarifat me te mira i gjeni tek NISATEL

NISATEL ofron një gamë të plotë të zgjidhjeve të telekomunikacionit të integruara!!
Kapacitet më të madh, me shpejtësi më të madhe dhe besueshmëri maksimale.
Kjo është ajo që ofron Nisatel për të gjithë ata që do të zgjedhin një nga paketat tona te internetit, me fibër optike apo ADSL.

Sherbimet qe ofron NISATEL

Internet me Fiber

Nisatel ju mban sa më prane hapit të së ardhmes duke ju ofruar përvojen fantastike të teknologjisë se fibrave optike.

Më shumë

Telefoni

Telefonata pa limit me të gjithë dhe me çmimet me konkuruese në treg. Ne ofrojme shërbimin e telefonisë fikse dhe asaj VOIP me kualitet maksimal. Telefonata me USA, UK dhe Europe duke filluar nga 1 lek/min.

Më shumë

Na kontaktoni

1Departamenti Teknik
email: teknika@nisatel.al
email: suport@nisatelal
email: info@nisatel.al
Tel: 033400001
Tel: 033405011
Adresa: L."Pavaresia", Pall 1200 Vlore, Albania
2Departamenti i Marketingut
email: marketingu@nisatel.al
email: info@nisatel.al
Tel: 033405006
Tel: 033405002
Adresa: Kulla e I-re, Rrethi Skele, Kati 2 Lagjia Pavaresia 9401,Vlore Albania
3Departamentini Finances
email: financa@nisatel.al
email: info@nisatel.al
Tel: 033405002
Tel: 033405022
Adresa: Kulla e I-re, Rrethi Skele, Kati 2 Lagjia Pavaresia 9401,Vlore Albania

Teknologjia Cloud

Hosting-PNG-File

Në buxhetin tuaj. Zgjidhjet tona Cloud jo vetëm ulin kostot tuaja të biznesit deri në 30%, ato gjithashtu përmirësojnë ndjeshëm fleksibilitetin tuaj operativ, duke reduktuar rrënjësisht kohën për të zbatuar vendimet e biznesit që varen me komunikimin dhe infrastrukturën.ac.

Lexo Me shume

Testoni Shpejtesine

speedtest

Teston shpejtësine e internetit


Shkarkoni kontratën e pajtimitarit

Shkarko

Pse duhet të zgjidhni NISATEL?

NISATEL ofron shumllojshmëri shërbimesh të sigurta dhe të suportuara nga tekiniket e saj në çdo moment

Siguri

Nisatel ofron një rrjet të sigurtë dhe të kontrolluar për femijët tuaj.

Cilesi

Cilësi e garantuar dhe shërbim i monitoruar 24/7 nga sistemet tona.

Support teknik 24/7

Në rast problemesh stafi jonë i supportit vjen pranë jush brena një kohë shumë të shkurtër për të detektuar dhe rregulluar shërbimin

Complete solutions

Nisatel ofron shërbime zgjidhje të shumta për biznese