post-title Ndërtim dhe mirëmbajtje webi http://nisatel.al/wp-content/uploads/nisatel.al_.png 2018-08-19 10:09:42 yes no Posted by: Categories: Shërbime

Ndërtim dhe mirëmbajtje webi

Ndërtim dhe mirëmbajtje webi

Ndërtim Webfaqesh interneti

Faqja e internetit është një reklamë e cila qëndron 24orë në 7 ditë të javës e hapur.

Qellimi jonë është të krijojmë  një web sa me profesional dhe sipas çdo kërkese të porositur nga klienti me kosto sa më të përballueshme.

Ne dizenjojmë e ndërtojmë faqe interneti për biznese.

Ndërtim faqesh për shije produktesh online, faqe me cms të menaxhueshme  nga vetë klientët si: WordPress, Prestashop, Joomla .

Nëse keni një biznes që mund të shisni produkte online ne ju ndërtojm një faqe shop profesionale të kategorizuar sipas produkteve tuaja.  Bëjmë të mundur lidhjen e llogarive për shitblerje online,  lidhjen e shopit me të gjitha rrjetet sociale, ndërtimin e shopit në disa gjuhë, reklamimin e shopit në të gjithë motorët dhe rrjetet sociale sipas kërkesës së klientit. Ndërtimin e një aplikacioni për android dhe ios ku rifreskimet bëhen nga paneli i menaxhimit të thjesht. Mundësi komunikimi direkt me klientitn si Chat online , lidhje me Messenger të facebook, si dhe rrjete të tjera sociale.

Trajnimi  i stafit që do të merret me hedhjen e produkteve kryhet nga stafi jonë i specializuar.
Mirëmbajtje e shopit nga ana jonë si dhe rifreskimin e cms dhe shtojcave me rifreskimet më të fundit.
Printimi  direket i produkteve në raste blerjesh online sipas kërkesës.
Si dhe shumë shërbime të tjera në bazë të çdo kërkese të klientit .
Mirëmbajtjen dhe rrjeteve sociale si dhe lidhjen e rrjeteve sociale direkt me faqen.
Vendosjen e reklamave sipas dëshirës.
Ruajtjen e të dhënave të faqes si online por dhe në pajisje të tjera.
Suporti jonë ofron shërbim 24/7 ditë të javës por çdo problem teknik.

Optimizimi i faqeve dhe përshtatje e tyre me të gjitha pajisjet si Pc, Laptop, Tablet, Smartfona, etj.

Vendosja e faqes në të gjithë motorët e kërkimit si: Google, Bing, Yahoo etj.

Plotësimi i seo për motorët e kërkimit.  Regjistrimi i biznesit në Google Bussines është shumë i rëndësishëm për biznesin tuaj kur klientët kërkojnë për shërbimet tuaja në google.

Ndërtimi i faqes në shumë gjuhë sipas kërkesave dhe nevojave të klientit.

Mirëmbajtja e faqes

Faqja juaj e internetit mund të jetë tashmë tërheqëse, e angazhuar dhe e optimizuar për motorët e kërkimit, por ju nuk dëshironi që të shqetësoheni për ruajtjen përditësimin dhe reputacion e saj.

Ne e kuptojmë! Në NISATEL ne mund të kujdesemi për mirëmbajtjen e faqes për ju, kështu që ju nuk duhet të shqetësoheni për mbajtjen e faqes  tuaj të përditësuar  dhe të optimizuar. Ne kemi drejtuar në numër shumë të madh faqesh dhe klientësh dhe duam  të rrisim atë numër duke u kujdesur edhe për ruajtjen dhe sigurinë e saj. Ne ofrojmë shërbime të mirëmbajtjes së internetit të cilat mund të:

  • Sigurohuni që faqja juaj e internetit përditësohet me ndryshimin e kërkesave
  • Japim qasje në një panel në internet që mund të dërgoni lehtësisht përditësimet tuaja, duke lejuar një anëtar të ekipit tonë të kujdeset për çdo ndryshim për ju menjëherë.
  • Bëjmë  përditësime në ueb faqe për të plotësuar nevojat e përmbajtjes së faqes tuaj, duke përfshirë (por sigurisht jo vetëm) përmirësimet e përgjithshme të faqes, përditësimet e produktit / shërbimit, specialitetet e faqeve shop dhe mirëmbajtjen interaktive.

Për më shumë informacione mundë të kontaktoni direkt me departamentin tonë të mbështetjes teknike në faqen tonë të kontaktit.

Ose duke telefonuar në çdo moment në lidhje me shërbimin e faqeve të internetit +355684023211

 

 

Leave a Reply

  • ÇERTIFIKATË ISO 18001
  • ÇERTIFIKATË ISO 27001
  • ÇERTIFIKATË 9001
  • ÇERTIFITKATË ISO 14001