Fibra Optike

Posted by: Categories: Shërbime

Fibrat optike janë fije qelqi industrial, përçuese (transmetuese) të dritës apo pjesë të spektrit të saj, që në krahasim me fijet e telit lejojnë […]

Interneti

Posted by: Categories: Shërbime

Nisatel ju sjell internetin më të shpjet për bizneset dhe familje. ADSL2+, FIBER DSL DHE FIBËR OPTIKE. Me një infrastuktur të fjalës së fundit […]