standard-title Biznes

Biznes

Nisatel FIBRA 

PAKETA  E BIZNESIT 

TË PERSONALIZARA

  • SIGURI, STABILITET, SHËRBIM I SHPEJT (BRENDA DITËS) SIPAS NEVOJAVE TË BIZNESIT, NIVELIT TË SHËRBIMIT (SLA DHE LLOJIT TË TIJ. 

  • OFROJM KONSULENCË NË AMBIENTET E BIZNESIT (PA PAGESË )

  • GARANTOJM MBULIMIN ME SINJAL NË ÇDO KËND E AMBJENT NËPËRMJET NDËRTIMIT TË INFRASTUKTURËS TEKNOLOGJIKE.