post-title Fibra Optike https://i0.wp.com/nisatel.al/wp-content/uploads/fibra.jpg?fit=1240%2C733 2018-08-19 10:19:39 yes no Posted by: Categories: Shërbime

Fibra Optike

Fibra Optike

Fibrat optike janë fije qelqi industrial, përçuese (transmetuese) të dritës apo pjesë të spektrit të saj, që në krahasim me fijet e telit lejojnë një transmetim shumë më të shpejtë dhe më të madh të të dhënave. Avantazhi i tyre qëndron në faktin që trasmetojnë sinjale me shpejtesinë e dritës. Një sinjal elektrik për t’u transmetuar në fibër konvertohet në sinjal optik dhe anasjelltas.
Lidhja me fibra optike e bizneseve është zgjidhja me perfektë për sa i përket shpejtësisë dhe cilësisë së sinjalit të internetit.
Kjo siguron një sinjal të pa ndërprerë gjatë gjithë kohës dhe nuk ndikohet as pak nga agjentët atmosferik.

Lini një Përgjigje

Partners  |  Info: There are no items created, add some please.