post-title TELEVIZION http://nisatel.al/wp-content/uploads/TV11.png 2018-08-01 10:06:36 yes no Posted by: Categories: Familje

TELEVIZION

TELEVIZION
IPTV Nisatel

Struktura e internetit me fibër optike pranë Nisatel ofron mundësinë e pasjës së një shërbimi më cilësor dhe pa ngarkesë për cilesine e shërbimit tuaj. Interneti me fibër optike bën ofron mundësinë e pasjes së shërbimit IPTV sa më cilësor pa pasur impakt në shërbimin e internetit.

Pranë Nisatel mund te gjeni cmime konkuruese dhe shërbim cilësor.

Televizioni digjital prane jush nga NISATEL

Seriale
Filma
Dokumentarë
Sport

Leave a Reply

  • ÇERTIFIKATË ISO 18001
  • ÇERTIFIKATË ISO 27001
  • ÇERTIFIKATË 9001
  • ÇERTIFITKATË ISO 14001