post-title INTERNET http://nisatel.al/wp-content/uploads/INTERNET11.png 2018-08-01 10:14:37 yes no Posted by: Categories: Familje

INTERNET

INTERNET
NISATEL INTERNET

Nisatel ju mban sa më pranë hapit të së ardhmes duke ju ofruar përvojen fantastike të teknologjisë së fibrave optike.
Navigim me shpejtesineë më të lartë transmetimi dhe ngarkimi. Në ditet e sotme, transmetimi i sinjalit nëpërmjet fibrës optike është shumë më i kërkuar në krahasim me transmetimin me kabëll bakri, per shkak te perparesive qe ka.
– Navigim me shpejtesinë më të larte duke ju lejuar të shkarkoni filma, muzikë dhe fotografi në nje kohë shumë të shkurtër.
– Shpejtësi e larte transmetimi dhe ngarkimi. Karakteristikat e fibrave optike ju lejojnë që të luani në multiplayer mode në
sajë të përformancës më të lartë. Siguri shumë të lartë lidhur më fshehtesinë e transmetimit të sinjalit.
Kapacitet më të madh, me shpejtësi më të madhe dhe besueshmëri maksimale.
Kjo është ajo që ofron Nisatel për të gjithë ata që do të zgjedhin një nga paketat tona te internetit, me fibër optike apo ADSL.

Leave a Reply

  • ÇERTIFIKATË ISO 18001
  • ÇERTIFIKATË ISO 27001
  • ÇERTIFIKATË 9001
  • ÇERTIFITKATË ISO 14001