standard-title Pyetje dhe përgjigje

Pyetje dhe përgjigje

Question: Si lidhet kontrat me kompanin Nisatel për internetin Familiar ?

Kontrata  lidhet pran zyrave tona në L. Pavarsia, Rr. Pelivan Leskaj . Për abonenti familiar duhet të ketë me vete dhe një dokument identifikimi. Për paketat apo shërbime të tjera na kontaktoni në faqen tonë të kontaktit ose paraqituni pran zyrave tona. Faleminderit !! 

Question: Çfarë kanalesh televizive ka për paketën familiare?

Për paketën familiare ka oferta të ndryshme me kanale të ndara në paketa, kjo varet në saj të dëshirës së klientit për të zgjedhur një nga paketat me listën e kanaleve që dëshiron. Faleminderit!