standard-title Paketa

Paketa

PAKETA FAMILJARE

1200 Lekë / Muaj
Çmimet përfshijnë TVSH
Tarif Instalimi 0
Limit : Limit
Download 2 Mbit/S
Upload 1 Mbit/ S
Biseda Lokale: JO
Biseda Fikse : JO
Biseda Fiske Komb: JO

TELEFONI

300 Lekë / Muaj
Çmimet Përfshijnë TVSH
Tarifë Instalimi 0
Limit: Limit
Download : -
Upload : -
Biseda Lokale: JO
Biseda Fikse : JO
Biseda Fiske Komb: JO

PAKETAT SIPAS DËSHIRËS 

Në Nisatel klienti mund të ndërtoj paketen sipas kërkesave së tij. 

Ju zgjidhni paketën tuaj duke plotësuar fushat e mëposhtëme dhe brenda një kohe shumë të shkurtër ne ju dërgojm çmimin për shërbimin e kërkuar. 

 

 

CAKTO VETË PAKETËN QË TË PËRSHTATET !

Shkruaj emër mbiemër me të cilin do tju kontaktojm

Adresa e postës elektrinike e-mail

Në këtë fush keni të drejtë të zgjidni një telefon fiks ose jo .

Vendos në numër celulari në mënyrë që kompania tju kontaktoj në lidhje me çmimin e paketës së përzgjedhur.

Në këtë kutij keni të drejt të zgjedhjes nëse do të zgjidhni paketën biznes apo paketën familijare

Në këtë kuti ju zgjidni shpejtësin me të cilën kërkoni të ngarkoni (UPLOAD )

Në këtë kuti ju zgjidhni shpejtësin me të cilën doni të shkarkoni (DOWNLOAD)

Mënyra e lidhjes me fibër ose bakërr

Përzgjidh nëse ju duhet apo jo një ip statike

Abonimi nëse përfshin ose jo Televizion

Këtu vendosen informacione shtesë.

Kodi i sigurisë