post-title Shërbimi i Telefonis https://nisatel.al/wp-content/uploads/phone-fix-e1551347119535.jpg 2018-08-19 10:46:03 yes no Posted by: Categories: Shërbime

Shërbimi i Telefonis

Shërbimi i Telefonis

Shërbimi i telefonisë fikse në çdo shtëpi apo zyrë, tashmë ka kaluar në një epokë të re. Ku zhvillimi i fjalës së fundit të teknologjisë ka krijuar paketa dhe shërbime për zgjidhjen e bizneseve në çdo zyrë.
NISATEL është telefonia fikse me teknologjinë më të fundit. Ne përdorim teknologjinë më të fundit VoIP, me cilësinë më të lartë të zërit, për të ofruar te ju shërbimin e telefonisë fikse me kostot sa më të ulta dhe më konkures në të gjith tregun. Nisatel është telefoni fikse tradicionale në transmetimin e sinjalit, ne kemi investuar në pajisjet dhe teknologjinë moderne. Sistemi i transmetimin gjithashtu siguron rrugën më optimale të sinjalit duke arritur edhe ulje totale të vonesës dhe eliminim të paqartësisë, për të pasur tingullin më të pastër.
Stafi jonë i teknikës është 24/7 ditë të javës për zgjidhjen e të gjitha probleme që mund të dalin.
Instalimi i pajisjve në biznese dhe familje bëhet nga stafi i specializuar i kësaj fushe brenda një kohe shumë të shkurtër.
Për më shumë informacione mund të na kontaktoni nëpërmjet faqes ton të kontaktit.

Leave a Reply

  • ÇERTIFIKATË ISO 18001
  • ÇERTIFIKATË ISO 27001
  • ÇERTIFIKATË 9001
  • ÇERTIFITKATË ISO 14001