post-title Interneti https://nisatel.al/wp-content/uploads/nisatel-1.jpg 2018-08-18 18:26:45 yes no Posted by: Categories: Shërbime

Interneti

Interneti

Nisatel ju sjell internetin më të shpjet për bizneset dhe familje.

ADSL2+, FIBER DSL DHE FIBËR OPTIKE. Me një infrastuktur të fjalës së fundit të teknologjisë e cila mundëson një sinjal pa luhatje, shpejtësi të lart dhe kapacitete të mëdha të transmetimit.

Leave a Reply

  • ÇERTIFIKATË ISO 18001
  • ÇERTIFIKATË ISO 27001
  • ÇERTIFIKATË 9001
  • ÇERTIFITKATË ISO 14001