Interneti

Posted by: Categories: Shërbime

Nisatel ju sjell internetin më të shpjet për bizneset dhe familje. ADSL2+, FIBER DSL DHE FIBËR OPTIKE. Me një infrastuktur të fjalës së fundit […]

Si funksionon Wi-Fi

Posted by: Categories: HiTech

Teknologji   WiFi  një nga më të premtuarit deri tani në fushën e komunikimeve kompjuterike. WiFi (Wireless Fidelity) – përkthyer nga Anglishtja – ” përkushtim pa […]